Tuesday, July 28, 2009

Piilotettu Jeesus

Päiväni on ollut varsin säälittävä. Aloitan mun päivän klo 00:00:sta josta valvoin noin puoli viiteen tuijottaen seinää ja syömällä suklaata sekä lukien Trendi-lehteä. Käytin myös hetken aikaa ihmissuhdekiemuroiden selvittämiseen, vaikka ei ne paljoa selvinnytkään.



Tämän jälkeen nukuin puoli yhteen (joka tekee unimäärästäni 8 tuntia), jonka jälkeen nousin ja suuntasin suihkuun. Tuli järisyttävä laittautumisolo ja kiskaisin lempimekon päälle, jossa on muuten maailman rasittavimmat napit koska niitä on vaikea laittaa kiinni, saati sitten saada auki.


Tämän mekon tarina on sinänsä hassu että ostin tän samalla kerralla kun ostin rippimekkoni. Vannotin äidille, etten halua mustaa mekkoa ja mentiin Zaraan. Ja sittenhän kävelin KAHDEN mustan mekon kanssa sieltä ulos. Hups. No musta on aina tyylikäs, eikö niin?

No mutta, lähdin klo 15:03 bussilla Helsinkiin ja päädyin päämäärättömästi vaeltamaan iki-ihanaan Kallioon. Kallio on ehdottomasti yksi ihanimmista asioista Suomessa. Siellä on kaikki ja se on jotenkin niin ihanan raihnaisen näköinen. Kävelin ympäriinsä puolitoista tuntia ja törmäsin herra Pelle Miljoonaan KOLMESTI eri puolilla Kalliota. Tuntui että aina kun käännyin jostain kulmasta niim Pelle pöllähti sieltä. Ei se väärin ole.




Kuvailin Kalliota ja kun katsoin kuvia koneelta, niin huomasin erään asian mitä en kuvatessani edes tajunnut. Löydättekö postilaatikkoon piirretys Jeesuksen? Kun olin tarpeeksi kauan pyörinyt ympäriinsä ajattelemassa menin kiskomaan naamaan yhden Cafe Mochan Café Javaan. Salla-Serena liittyi seuraan ja jutusteltiin hetki tyttöjen juttuja ja lähdettiin töihin Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Niin minähän olen vapaaehtoisena MLL:llä verkkotukarina (kavereiden kesken Verkk@rina). Valvottiin chattia aiheesta tyylit, idolit ja media mutta koko chatti luisui vähän käsistä.






Baby you have become my addiction
I'm so strung out on you
I can barely move
But I like it
And it's all because of you

2 comments: